Çocuk Odası Dekorasyon Önerileri

Çocuk Odası Dekorasyon Önerileri

1. Duvarları bölümlere ayırıp farklı renklere boyamayı deneyin. Duvar renklerine uygun olarak seçeceğiniz desenli yatak odası tekstilleriyle onun için eğlenceli bir ortam yaratın.

2. Duvarlara daha dinamik bir görünüm kazandırmak için çıkartmalarla farklı desenler yaratabilirsiniz. Buradaki örnekte duvara dore yuvarlak çıkartmalar yapıştırılarak yatak odasına sempatik bir görünüm kazandırılmış.

3. Hemen uygulanabilecek çok şık bir öneri: Raf ünitesinin hemen arkasındaki duvarda renkli selobantlarla bir ev şekli oluşturun!

4. Büyük bir duvarı farklı renklerle bölümlere ayırın. Böylece ona üzerinde hem resim yapabileceği hem de rahatça yazı yazabileceği özgür bir alan yaratmış olursunuz.

5. Duvara asacağınız farklı boyutlarda resimlerle yatak odasını renklendirebilir ve çocuğunuzun vakit geçirdiği bu alanı daha orijinal bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

6. Renkli askıları duvara asarak yatak odasında görsel bir etki yaratabilirsiniz.

7. Dolabın iç yüzeyini geometrik desenli duvar kağıdıyla kaplama fikrini çok sevdik!

8. Duvar askıları, oyuncak ve kitapları içine yerleştirebileceğiniz raf üniteleri yatak odasının derli toplu olmasına yardımcı olacak elemanlardır.

Blue Home

Ankara Mimarlık, Ankara İç Dekorasyon, Ankara Dış Dekorasyon, Ankara Katlanır Cam Balkon Sistemleri.
© 2015 Blue Home - Çankaya Mobilya, Çankaya Fayans, Dekorasyon, Çankaya PVC, Çankaya Boya & Badana, Çankaya Tadilat, Çankaya Mimarlık Hizmetleri. Çankaya / Ankara